2014. május 6., kedd

Napra négy hónappal ezelőtt távozott e földi létből

Update/ Frissítés
2014.05.06 12:45

A csak magyarul értők nagy számú érdeklődése miatt felhívást teszek közzé a dokumentumok románról magyarra történő fordítása érdekében. Ha valakinek erre ideje lenne és önkéntes munkában el tudná vállalni, hogy az anyagot amit megjelenés előtt neki átküldök, lefordítja románról magyarra, kérem hogy a vefraim@gmail.com címre küldjön értesítést! 


Mielőtt bárki azt kérdezné, hogy egyáltalán miért fontos a múlt feltárása, nem is keresztyén(az sokkal radikálisabb szempont), hanem pusztán társadalom-etikai nézőpontból olvassa el az alábbi linken található információkat:

http://www.cnsas.ro/acces_dosar.html

2014.05.06 0:30
Napra négy hónappal ezelőtt távozott e földi létből édesapám és immár elérkezettnek látom az időt arra, hogy valamivel többet megosszak életének. abból a részéből, amikor földi hatalmasságok is megpróbálták megtörni sikertelenül és ezért figyelték minden lépését.

A sorozat melyet indítok tényekre és hiteles dokumentumokra támaszkodik, melyeket az akkori államvédelmi hatóság(Securitate) rögzített. A közlendő adatok igen hasznos anyagot jelentenek majd gyülekezetek krónikájának megírásához és magánszemélyek tevékenységének pozitív vagy negatív megítéléséhez...

A dokumentumokat kép formátumban és sorszámmal ellátva fogom közölni. Sorozat indul, nem lesz rendszeres, de mégis folyamatos lesz a közlés. A besugók, kollaboránsok, ügynökök fedőneveit az érintettek érdekében nem közlöm, (noha azokról is hivatalos dokumentumok tanúskodnak), mert az a saját lelkiismeretükre tartozik.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...